Marc VollemanMarc Volleman is de kracht achter De Twaalfde Man. Met meer dan 15 jaar ervaring lever ik support en advies op het gebied van marketing en communicatie voor bedrijven en organisaties. Met mijn persoonlijke betrokkenheid en ervaring denk ik mee over jouw strategie en zorg ik voor een heldere vertaalslag naar uitvoering. Met maar een doel; jij scoort bij je klant!

Dat doe ik niet alleen. Waar nodig zorg ik voor de beste mensen om me heen met hun eigen specialiteiten om samen het spel van marketing en communicatie te spelen.

Mijn grootste kwaliteit is het positioneren van jouw merk en de volledige doorvertaling van het merk zowel in je bedrijf als naar jouw klant. Daarnaast richt ik mij op het verzorgen van presentaties en trainingen op het gebied van marketing en communicatie.

De Twaalfde Man zorgt met professionele ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie voor het succes van jouw bedrijf bij jouw klant. Dat doe ik met een gezonde dosis Zeeuwse nuchterheid. Eerlijk en transparant zonder verrassingen achteraf en alleen het resultaat telt.