De juiste man
voor elke positieHelpt jouw merk scoren!

Als je wilt scoren, moet iedereen in de organisatie voelen wat de identiteit van de organisatie is. Om de juiste positie van jouw merk in het veld te bepalen, is het belangrijk om te weten wat je doelgroep wil en wat de concurrentie doet.

Na deze analyse bepaal je de positionering. Wat zijn je merkwaarden? Wat is je merkmissie? En hoe onderscheid je jezelf van de rest? De Twaalfde Man geeft de voorzet.

Wij komen met een ijzersterk merkplan en zorgen dat het wordt uitgevoerd tot in de puntjes.


Coaching en presentatie

Een succesvol evenement, bijeenkomst of congres valt of staat met een goede presentatie. Als dagvoorzitter, presentator of discussieleider ondersteunt De Twaalfde Man jou daarbij.

Voordat ik het podium op ga, verdiep ik mezelf ruimschoots in jouw evenement. Dit bepaalt uiteindelijk de toon en de stijl van mijn presentatie. Zo vinden er altijd één of meerdere uitgebreide gesprekken vooraf plaats. Daarna zorg ik met het nodige enthousiasme, scherpte op de inhoud en ontspannen interactie met de zaal dat jouw evenement scoort bij het publiek.


Brengt lijn in het spel

Een gedegen, uitvoerbaar advies is de basis van het marketing- en communicatiespel. Dat begint altijd met een plan. Wat wil je bereiken, wat is je communicatiedoel en hoe kunnen we jouw bedrijf laten scoren bij je doelgroep?

Met een goed creatief concept wordt lijn in het spel gebracht. Het moet opvallen en je klant raken!

Of het nu gaat om goede teksten, fotografie, sociale media, website of doeltreffende reclamecampagne; De Twaalfde Man regelt alles vanaf de aftrap tot het laatste fluitsignaal.