Startersdag Vlissingen 27 oktober 2015

Zeeland Business organiseert op dinsdag 27 oktober de volgende Startersdag. Ditmaal landen wij bij Dok41 in Vlissingen. Deze komende editie van de Startersdag staat in het teken van kennisdeling, advisering en netwerken. Als rode draad door de bijeenkomst loopt de Startersmarkt waarbij advies-gevende partijen uit de regio gereed staan om mensen met ondernemersaspiraties of inmiddels gestarte ondernemers te woord te staan.

DOK41 is een fysieke broedplaats voor innovatieve en creatieve starters en maakt onderdeel uit van Stichting Incubator Zeeland. Bij DOK41 kunnen ondernemers hun bedrijf opstarten en onder begeleiding en coaching verdere ontwikkeling en groei doormaken. Daarnaast wordt samenwerking en kennisuitwisseling gestimuleerd en beschikt het team van DOK41 over een groot netwerk om ondernemers te verbinden met onder andere het bedrijfsleven en kennisinstellingen. HZ University of Applied Sciences is als onderwijsinstelling nauw betrokken bij DOK41. Zo zijn er samenwerkingsverbanden met verschillende HZ-opleidingen en academies.

Aanmelden
Deelnemen aan een Startersdag is een serieuze aangelegenheid en kost normaal  € 17,50 p.p. We kiezen er echter voor om de Startersdag in 2015 gratis toegankelijk te houden voor pre-starters, starters en jonge bedrijven.  Alleen is het optioneel mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van het broodjesbuffet en zijn de consumpties voor eigen rekening. Houd rekening met het meenemen van contant geld hiervoor (pinnen is niet mogelijk).

Rabobank-logo

Zeeuwse Rabobanken, hoofdpartner van de Startersdag
 Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf. Ondernemingsplan schrijven: Een goed bedrijf begint met een goed plan. Rabo StartProof helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan. Zakelijke rekening openen: De zakelijke rekening is de basis voor het betalingsverkeer van je bedrijf. Als starter profiteer je twee jaar lang van extra startersvoordelen.

Schrijf je nu gratis in via het aanmeldformulier 

LocatieFoto DOK41
Dok41
Edisonweg 41
4382 NV Vlissingen
Routebeschrijving

Voorprogramma
18.00-19.00 broodjesbuffet (optioneel)
18.00-19.00 Startersmarkt deel 1

Programma
18.30-19.00 Inloop + ontvangst
19.00-20.00 Officiële opening, plenair deel 1 + startersmarkt deel 2
20.15-20.45 Eerste sessies presentaties, workshops en seminars
20.45-21.00 Pauze
21.00 -21.30 Tweede sessies presentaties, workshops en seminars
21.30-22.30 Startersmarkt deel 3, plenair deel 2 en aanvullend netwerken
Vanaf 22.30 Uitloop + uitreiking goodybags