Onderzoek naar de klant Mauritshof IJzendijke

Opdrachtgever: Mauritshof IJzendijke

“Een gezellige brunch op zondagochtend, genieten op een bruiloft met een prachtige trouwlocatie Culinair verwend worden in een gastvrije entourage. Dat kan al jarenlang in Partycentrum het Mauritshof IJzendijke. Maar hoe blijven we de zakelijke klant boeien? En hoe trekken we het Vlaamse bedrijfsleven over de grens naar IJzendijke? ”

De aanpak:
De Twaalfde Man Marketing & Communicatie organiseert een klantenpanel met enkele bestaande klanten en potentiele klanten uit Zeeland en Vlaanderen. Kenmerkend voor een klantenpanel is dat de samenstelling representatief moet zijn voor de doelgroep om verantwoorde conclusies te kunnen trekken.

Tijdens een lunchgesprek vragen we naar de (positief) kritische mening van het panel over verschillende onderwerpen. Deze zaken geven inzicht in bijvoorbeeld de keuzeafweging van de zakelijke markt, de kwaliteit van service en dienstverlening (indicatief), de (on) mogelijkheden van de locaties en inzicht in nieuwe producten en diensten (innovatie) voor het Mauritshof. De gespreksonderwerpen vooraf afgestemd met de opdrachtgever.

Het resultaat:
De input van de verschillende klantenpanels voor de zakelijke en particuliere markt is geanalyseerd. Op basis van de input zijn de verschillende communicatiekanalen onder handen genomen, waarbij tevens een nieuwe eigentijdse website is gebouwd.